Vi deler ut 1000 kr hver uke til våre aktive brukere

13-03-2024

Ukentlige sjanser til å vinne med prisjakt på bensinstasjonen

Vi er stolte av å kunngjøre våre ukentlige konkurranser i DrivstoffAppen, hvor du ikke bare deltar i en prisjakt på bensinstasjonen men også får sjansen til å vinne en del av 1000 kr hver eneste uke!

Deltakelse er enkelt og belønningen er stor – vi deler ut fem premier på 200 kr hver for de som er flinkest til å finne de beste drivstoffprisene. Det beste med vår konkurranse? Hver eneste uke gir deg en ny mulighet til å vinne, så husk å oppdatere priser i appen for å være med i vår prisjakt på bensinstasjonen!

Bensinstasjon

Slik deltar du:

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å bidra til prisjakten ved å oppdatere drivstoffpriser i appen i løpet av den aktuelle uken. Dette bidrar ikke bare til fellesskapet ved å sørge for at alle har tilgang til de nyeste prisene, men gir deg også sjansen til å vinne flotte premier.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å bidra til fellesskapet ved å oppdatere priser og samtidig ha sjansen til å vinne. Åpne appen, delta i konkurransen, og vær med i trekningen av våre ukentlige premier.

Åpne appen, delta i konkurransen, og vær med i trekningen av våre ukentlige premier.

Lykke til! 🎉


Banner_001.png
Se konkurransevilkår for mer informasjon* Klikk her