Om oss

DrivstoffAppen

Vår filosofi er tuftet på ideen om samfunnsdrevet verdi. Vi tror på kraften av et fellesskap som deler informasjon for å hjelpe hverandre. Gjennom åpenhet, deling og samarbeid, kan vi skape et transparent marked hvor forbrukerne tar informerte valg og oppnår besparelser.

Fakta

DrivstoffAppen

1M +
Brukere
4,4m
Drivstoffpriser
103k
Nye priser hver måned
41k
5-stjerners anmeldelser
DrivstoffAppen
Vår historie

Dette er bare starten

Over 900 000 nordmenn samlet – neste stopp: Hele Skandinavia!

DrivstoffAppen startet som en enkel, men revolusjonerende ide i 2019: å gi norske bilister en plattform der de kunne sammenligne drivstoffpriser. Med tiden har vi utviklet oss til å bli mer enn bare en app for drivstoffpriser. Vi har integrert ladepriser for elbiler og priser for bilvask, noe som gjør oss til en helhetlig løsning for alle bilister i Norge.

Vi har vokst raskt, med et engasjert samfunn på over 900 000 nordmenn som aktivt bidrar til å dele og oppdatere prisinformasjon. Dette har hjulpet mange med å spare tid og penger hver eneste dag.

Men vår visjon stopper ikke ved Norges grenser. Vi har store planer om å utvide vårt tilbud til hele Skandinavia, og bringe vår unike blanding av brukerbidrag, teknologi og markedsinnsikt til et enda større publikum. Vår reise har så vidt begynt, og vi er begeistret for mulighetene som venter!

Menneskene bak
Syver Orhagen
Founder
Sander Helgesen
Founder