Markedsføring i appen

Oppdag en gyllen mulighet til å skape direkte engasjement med tusenvis av bilister daglig. Vår app er designet for å hjelpe brukerne med å finne de beste tilbudene på drivstoff, vedlikehold, mat, og mer, direkte fra mobilen.

Markedsføring i appen

Nøkkeltall

for DrivstoffAppen

400k
Månedlig aktive brukere
900k
Prisrapporteringer hver måned
60k
Som leter etter gode tilbud hver dag
Reklameplass 1

Banner reklame

Fremhev din merkevare med en banner reklameplass, integrert direkte i listevisningen. En optimal løsning for å profilere alt fra bilvasktjenester til dekktilbud, og fange oppmerksomheten til et bredt spekter av bil eiere som er aktivt engasjert i appen vår og leter etter gode tilbud!

Reklameplass 2

Stasjons reklame

Lås stasjonen din øverst i appen for maksimal synlighet, eller benytt anledningen til å fremheve dine spesialtilbud på bakevarer, bilvask eller andre tjenester til et målrettet publikum av bilister!

Kontakt oss for markedsføring

Ønsker du å utnytte denne unike muligheten til å markedsføre din stasjon eller tjenester effektivt til hundre tusenvis av bilister?

I tillegg til våre standard reklamealternativer, tilbyr vi også et variert utvalg av reklamestørrelser og plasseringer. Vi kan skreddersy reklameløsninger basert på dine spesifikke behov og ønsker, for å sikre optimal synlighet og engasjement. Uansett om du har behov for en mer prominent plassering, spesifikke dimensjoner eller en tilpasset reklamepakke, er vi her for å gjøre din merkevare så synlig som mulig.

Kontakt oss nå for mer informasjon, og la oss hjelpe deg med å skape målrettede og engasjerende kampanjer i appen som gir dere resultater!

Løft merkevaren din

Du kan nå oss når som helst på hei@drivstoffappen.no