Sommerkonkurranse

01-06-2023

Spar penger på bilturen i sommer og vinn en full tank med drivstoff!

DrivstoffAppen er kjent for å være en livslinje for bilister, ved å gi oppdaterte priser på drivstoff i hele Skandinavia. I sommer tar vi dette et steg videre og introduserer vår store sommerkonkurranse. Ikke bare kan du spare penger ved å finne den beste prisen på drivstoff, men du har også muligheten til å vinne en full tank med drivstoff – helt gratis!

Hvordan kan du delta?
Konseptet er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å oppdatere en bensinpris eller dieselpris i DrivstoffAppen. Det er alt som kreves for å få et lodd i trekningen. Jo flere priser du oppdaterer, jo flere lodd får du i trekningen. Så enkelt er det!

Hver uke hele sommeren – vinn drivstoff!
Vår sommerkonkurranse starter fra første juni og strekker seg hele veien til slutten av august. Hver uke vil det være en ny trekning, noe som betyr at du har sjansen til å vinne en full tank med drivstoff hver eneste uke!

Denne konkurransen gir deg en flott mulighet til å bidra til samfunnet ved å oppdatere drivstoffpriser, samtidig som du har sjansen til å vinne en gratis tank med drivstoff. Det er en vinn-vinn situasjon!

shell_drivstoffpris.png

Hjelp oss og hjelpe deg

Vår hovedmålsetting med DrivstoffAppen har alltid vært å hjelpe bilister med å finne den mest kostnadseffektive drivstoffprisen. Ved å oppdatere bensinpriser i appen, hjelper du ikke bare deg selv, men også andre bilister som bruker appen. Din innsats gjør en stor forskjell.

Med årets sommerkonkurranse, håper vi å oppmuntre enda flere brukere til å bidra med oppdateringer. Jo mer nøyaktig og oppdatert informasjonen i appen er, jo mer nyttig er den for alle.

Ikke vent, start nå!
Så, hvorfor vente? Last ned DrivstoffAppen nå og begynn å oppdatere bensinpriser for å ha sjansen til å vinne en full tank med drivstoff hver uke i sommer.

Vi ser frem til å se ditt bidrag i appen og ønsker deg lykke til i konkurransen!

Ved å delta i konkurransen, bekrefter du at du har lest, forstått, og samtykker i disse vilkårene som du kan finne her.