Tillit og nøyaktighet i DrivstoffAppen: Guide til rapportering og oppdatering av priser

Når du bruker appen, kan du bidra til nøyaktigheten og verdien av priser ved

29-03-2023

Jeg har oppdaget en falsk pris, hva gjør jeg?

Rapportering av falske priser og oppdatering til riktig pris er en sentral del av DrivstoffAppens funksjonalitet.

Når du bruker appen, kan du bidra til nøyaktigheten og verdien av priser ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på stasjonen som du skal rapportere

falsk_pris.png

Når du oppdager en feilaktig pris på en bensinstasjon, er det viktig å rapportere dette for å sikre korrekt informasjon for alle brukerne. Prosessen for å gjøre dette er ganske enkel og intuitiv.

2. Trykk på flagg-ikonet

rapportere_knapp.png

Etter at du har trykket på flagget for å rapportere, kommer du til en side hvor du kan merke av for de prisene som er feilaktige. Du gjør dette ved å enkelt trykke på den prisen som er feil, og du vil da se at du har markert denne.

3. Bekreft rapporteringen ved å trykke på «Ja»

falsk_pris_ja.png

Etter at du har merket alle feilaktige priser, trykk på «Rapporter» og bekreft med «Ja» for å fullføre rapporteringsprosessen.

Vi er opptatt av å sikre at alle prisene på plattformen vår er så nøyaktige som mulig. Din hjelp til å rapportere feilaktige priser er uvurderlig i denne prosessen.

Ønsker du å lære hvordan man oppdaterer til den korrekte prisen, slik at ingen flere ser den feilaktige prisen?

Les videre.

deilig-2048x1150.pngHar du utforsket alle de ekstra funksjonene du får med et abonnement, som prisvarsler, tilgang til historiske priser, ingen reklame og mye mer?

1. Trykk på denne knappen for å oppdatere

oppdaterpris.png

For å oppdatere prisene, må du først være inne på siden for den aktuelle stasjonen du ønsker å oppdatere prisen for. Deretter trykker du enkelt på «Oppdater priser». Dette vil lede deg til et nytt skjermbilde hvor du kan taste inn de korrekte prisene.

2. Oppdater eller bekreft prisene

legg_inn_pris.png

Her vil du se de forskjellige drivstofftypene som 95 (95 oktan bensin), 98 (98 oktan bensin), D (diesel) og FD (farget diesel).

På prisskiltet vil du se de samme betegnelsene som nevnt ovenfor, og du skal da legge inn prisen for 95, som vises på skiltet, i appen under feltet som sier 95.

Hvis prisen er ny, legger du inn den nye prisen for å oppdatere den.

Hvis prisen er uendret, trykker du på tommel-opp-ikonet for å bekrefte at prisen fortsatt er korrekt. Dette vil da markere prisen i appen som nylig verifisert.

3. Trykk på denne for å bekrefte oppdateringen

oppdaterpris.png

Etter at du har lagt inn alle prisene du ser på prisskiltet i appen under de respektive drivstofftypene, vil du se en knapp i bunnen av skjermen. Denne kan for eksempel være merket med «Oppdater 2 og bekreft 1 pris». Trykk på denne knappen for å bekrefte oppdateringene. Du vil deretter bli tatt tilbake til listen over alle stasjonene, og de prisene du har lagt inn vil nå være synlige for alle brukere av appen.

banner_priser-1-1024x281.png


Var det ikke både lett og gøy å bidra til nøyaktigheten av drivstoffpriser i appen?
Og det beste er at det blir enda bedre!

Ved å oppdatere og bekrefte priser, blir du ikke bare en hjelper for andre brukere av appen, men du blir også belønnet for din innsats gjennom vårt fordelsprogram.

Klikk her for å lese om fordelsprogrammet.

Og husk, jo flere priser du oppdaterer, desto flere poeng tjener du! Så neste gang du er på en bensinstasjon, hvorfor ikke ta et øyeblikk for å sjekke prisene og oppdatere dem i appen? Det er en enkel måte å spare penger på, og det hjelper også andre brukere til å finne de beste prisene.

Takk for at du bidrar til å gjøre drivstoffprisene mer pålitelige for alle brukere!