Guide for oppdatering av priser

29-03-2023

Hvordan oppdatere priser.

1. Trykk på prisen på den stasjonen du ønsker å oppdatere.
Hvordan Oppdatere.png

Dette vil lede deg direkte til et nytt skjermbilde hvor du kan taste inn de korrekte prisene.

2. Oppdater eller bekreft prisene
legg_inn_pris.png

Her vil du se de forskjellige drivstofftypene som 95 (95 oktan bensin), 98 (98 oktan bensin), D (diesel) og FD (farget diesel).

På prisskiltet vil du se de samme betegnelsene som nevnt ovenfor, og du skal da legge inn prisen for 95, som vises på skiltet, i appen under feltet som sier 95.

Hvis prisen er ny, legger du inn den nye prisen for å oppdatere den.

Hvis prisen er uendret, trykker du på tommel-opp-ikonet for å bekrefte at prisen fortsatt er korrekt. Dette vil da markere prisen i appen som nylig verifisert.

3. Trykk på denne for å bekrefte oppdateringen
bekreft_oppdatering.png

Etter at du har lagt inn alle prisene du ser på prisskiltet i appen under de respektive drivstofftypene, vil du se en knapp i bunnen av skjermen. Denne kan for eksempel være merket med «Oppdater 2 og bekreft 1 pris». Trykk på denne knappen for å bekrefte oppdateringene. Du vil deretter bli tatt tilbake til listen over alle stasjonene, og de prisene du har lagt inn vil nå være synlige for alle brukere av appen.

banner_priser.png


Var det ikke både lett og gøy å bidra til nøyaktigheten av drivstoffpriser i appen?
Og det beste er at det blir enda bedre!

Ved å oppdatere og bekrefte priser, blir du ikke bare en hjelper for andre brukere av appen, men du blir også belønnet for din innsats gjennom vårt fordelsprogram.

Klikk her for å lese om fordelsprogrammet.

Og husk, jo flere priser du oppdaterer, desto flere poeng tjener du! Så neste gang du er på en bensinstasjon, hvorfor ikke ta et øyeblikk for å sjekke prisene og oppdatere dem i appen? Det er en enkel måte å spare penger på, og det hjelper også andre brukere til å finne de beste prisene.

Takk for at du bidrar til å gjøre drivstoffprisene mer pålitelige for alle brukere!