Spar penger på bilturen gjennom Norge i sommer

19-06-2023

Spar penger på bilturen gjennom Norge i sommer!

Planlegger du en biltur gjennom Norge i sommer? Med stadig økende drivstoffpriser kan det fort bli en dyr fornøyelse. Men frykt ikke, DrivstoffAppen er her for å hjelpe deg med å finne de beste prisene, redusere utgiftene på turen, og til og med tjene penger!

Finn de billigste bensinstasjonene
DrivstoffAppen er laget for å hjelpe deg med å finne de billigste bensinstasjonene i nærheten av deg, basert på din GPS-posisjon. Appen, som er tilgjengelig for både iOS og Android, gir deg oversikt over priser og avstander til nærmeste bensinstasjoner. Med et brukervennlig grensesnitt og interaktivt kart er det enkelt å finne gunstige bensinstasjoner i din umiddelbare nærhet eller langs reiseruten.

Hvordan fungerer appen?
DrivstoffAppen henter prisinformasjon fra ulike kilder, hovedsakelig fra brukernes egne innrapporteringer. Dette sikrer at prisene som vises i appen er oppdaterte og nøyaktige. Du kan også bidra ved å rapportere priser fra bensinstasjoner du besøker, noe som hjelper andre brukere med å spare penger.

sjekk_prisene_langs_ruta.png

Tjen mens du kjører
En unik fordel med DrivstoffAppen er at du ikke bare kan spare penger, men også tjene penger mens du er på veien! Ved å oppdatere priser fra bensinstasjoner du passerer, bidrar du til nøyaktigheten av appen og hjelper andre brukere. Som takk for dette, blir du belønnet med poeng som kan byttes mot drivstoff eller andre belønninger. Så med DrivstoffAppen kan du både spare og tjene penger på turen.

Planlegg ruten og spar penger
DrivstoffAppen er et utmerket verktøy for å hjelpe deg med å spare penger på drivstoff. Før du starter turen, kan du sjekke appen for å finne ut hvor de billigste bensinstasjonene er plassert. Så, underveis på turen, kan du jevnlig sjekke for oppdateringer for å sikre at du alltid fyller drivstoff på de mest økonomiske stedene.

Tips for å spare enda mer
I tillegg til å bruke DrivstoffAppen, kan du også spare penger på drivstoff ved å følge noen enkle tips:

  1. Unngå å kjøre på tom tank. Dette kan føre til at du må fylle opp på en dyrere bensinstasjon.

  2. Planlegg turen slik at du unngår å kjøre unødvendig langt. Kortere avstander betyr mindre drivstofforbruk.

  3. Kjør økonomisk ved å holde en jevn hastighet og unngå unødvendig akselerasjon og oppbremsing.

  4. Riktig lufttrykk i dekkene er viktig for bilens drivstoffeffektivitet. Ved å sørge for at dekkene dine har riktig trykk, kan du bidra til å redusere drivstofforbruket.

DrivstoffAppen er et nyttig verktøy for å finne de beste prisene på drivstoff og hjelpe deg med å spare penger på bilturen gjennom Norge. Ved å planlegge ruten og følge noen enkle tips, kan du redusere utgiftene, nyte en billigere ferie, og til og med tjene penger mens du er på farten!

Vi i DrivstoffAppen-teamet ønsker deg en god sommer og en behagelig, økonomisk biltur!