Aviser henviser til DrivstoffAppen

03-11-2020

Nyhetsnettstedet Nordlys publiserte nylig en artikkel om DrivstoffAppen, en populær app som hjelper bilister med å finne de beste drivstoffprisene i sitt område. Appen har blitt en viktig ressurs for mange som ønsker å spare penger på bensin og diesel, spesielt i en tid hvor prisene kan variere betydelig fra stasjon til stasjon.

I Tromsø skilte en spesiell bensinstasjon seg ut fredag ettermiddag. Ifølge DrivstoffAppen tilbød Uno-X den beste prisen på drivstoff. Men de andre stasjonene var heller ikke langt bak. Her er noen eksempler på prisene:

- Shell Ishavsporten: Esso Tromsdalen, 15,69 kroner

- Circle K: 18,79 kroner (klokken 17.00)

- Shell: 19,29 kroner (klokken 17.00)

Prisforskjellene kan virke små, men over tid kan de utgjøre en betydelig sum for de som kjører mye. For eksempel, hvis du fyller 50 liter drivstoff ukentlig, kan en prisforskjell på bare 1 krone per liter tilsvare en årlig besparelse på over 2500 kroner. DrivstoffAppen gjør det enkelt for brukerne å sammenligne priser og finne den rimeligste stasjonen i nærheten, slik at du alltid kan være sikker på at du får den beste prisen. For å lese mer om forskjellene mellom ulike bensinstasjoner, kan du sjekke ut denne artikkelen fra Nordlys: Klikk her

Appen har også fått oppmerksomhet på Seniornett.no, hvor den nylig ble kåret til «Ukens app». Seniornett.no er en nettside dedikert til å hjelpe eldre med å holde seg oppdatert på teknologi og utnytte fordelene med digitale verktøy. At DrivstoffAppen ble valgt som «Ukens app» viser at den er brukervennlig og nyttig for alle aldersgrupper. Seniornett.no har laget en flott guide for de som ikke er så vant med smarttelefoner, slik at alle kan dra nytte av denne nyttige appen. Hvis du vil lære mer om hvorfor DrivstoffAppen ble valgt til «Ukens app» og lese guiden deres, kan du klikke her: Klikk her

I en tid hvor mange sliter med høye drivstoffpriser, er DrivstoffAppen et verdifullt verktøy for å spare penger. Med denne appen har du alltid oversikt over de beste drivstoffprisene i ditt område, slik at du kan fylle tanken uten å bekymre deg for om du betaler for mye. Last ned DrivstoffAppen i dag og start sparingen!