Enkel guide til å spare mer med DrivstoffAppen

18-07-2023

Spar mer på drivstoff: En komplett guide til DrivstoffAppen

Er du en av de mange som bruker DrivstoffAppen, men lurer på om du utnytter alle funksjonene fullt ut? Da er denne artikkelen for deg.

Her vil vi dykke dypere inn i hvordan du kan spare mer på drivstoff ved å bruke DrivstoffAppen mer effektivt. Fortsett å lese for å utforske våre fremste råd og metoder for å maksimere appens nytteverdi, og lær hvordan du kan hjelpe til med å redusere drivstoffprisene.

Hold deg oppdatert med dagens drivstoffpriser
Vi er alle kjent med at drivstoffpriser ofte kan svinge betydelig fra dag til dag og mellom ulike bensinstasjoner. For å spare tid og penger, er det viktig å finne de mest konkurransedyktige prisene før du fyller opp bilen. Med DrivstoffAppen får du enkel og rask tilgang til de laveste bensin- og dieselprisene i dag, slik at du kan sammenligne og velge det beste tilbudet.

sjekk_prisene_langs_ruta.png

Oppdatere-illustration.pngBekreft eller oppdater priser for belønning
DrivstoffAppen har et eget fordelsprogram. Det betyr at du kan tjene poeng hver gang du bekrefter eller oppdaterer priser i appen. Disse poengene kan brukes for å få eksklusive fordeler. Vil du vite mer? Klikk her

drivstoffpriser_varsling.pngHold øye med dine favorittstasjoner
En annen nyttig funksjon i DrivstoffAppen er prisvarsling. Når du aktiverer denne funksjonen, vil appen varsle deg når det er tid for å fylle opp tanken basert på prisendringer ved dine favoritt bensinstasjoner. Dette gjør det enkelt for deg å planlegge fylling av drivstoff og sikre at du alltid får den beste prisen.

graf_illustrasjon.pngSjekk prishistorikk
Har du noen gang lurt på når prisene vanligvis er lavest? Eller hva prisene var forrige uke? Med DrivstoffAppen får du tilgang til prishistorikken for hver stasjon, slik at du kan analysere tidligere priser og identifisere mønstre for når drivstoffprisene ofte er lavest.

drivstofftype_illustrasjon.pngFinn drivstoff som passer til din bil best
Enten du kjører en bil som trenger 98 oktan, eller om du foretrekker å fylle tanken med diesel, har vi oversikt over alle stasjonene som tilbyr det du trenger i Norge. Så uavhengig av hvilket drivstoff du foretrekker, kan du være sikker på at du finner riktig bensinstasjon uansett hvor du befinner deg!

drivstoffprisermockup.pngTa kontroll over drivstoffprisene med DrivstoffAppen
Til slutt, husk at samarbeid er nøkkelen til lavere drivstoffpriser. Ved å bruke DrivstoffAppen og dele prisinformasjon, hjelper vi hverandre med å spare penger på drivstoff. Sammen kan vi presse prisene ned!