DrivstoffAppen og Motor.no

05-06-2023

DrivstoffAppen og Motor.no: Et steg videre i vår felles reise for å gi deg nøyaktige drivstoffpriser

Med en stadig voksende brukerbase på over 800.000 medlemmer, er vi i DrivstoffAppen stolte av å kunngjøre vårt siste samarbeid med Norges ledende bilportal, Motor.no. Gjennom dette samarbeidet tar vi sikte på å levere den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om drivstoffpriser til norske bileiere, for å bidra til mer økonomisk og effektiv kjøring.

Mer enn bare en deling av data

Vårt samarbeid med Motor.no handler om mer enn bare utveksling av data. Det handler om å skape en sømløs, brukervennlig opplevelse for alle som har bil i Norge, og å hjelpe dem med å ta mer bevisste og gode valg.

En samfunnsdrevet plattform

Som mange av dere vet, er DrivstoffAppen en app drevet av samfunnet, med brukerne i førersetet. Tusenvis av priser rapporteres inn hver dag, noe som gir oss en omfattende oversikt over drivstoffprisene i Norge og resten av Skandinavia. Men vi tilbyr mer enn bare priser. Vi gir prisvarsling, oversikt over rabattkort, historiske priser og mer, inkludert et eget fordelsprogram for de som rapporterer inn priser.

Visningsvalg_app.png

Utvidede tjenester

Vi har også lagt til informasjon om hvor du kan finne 98 oktan bensin, noe som har blitt stadig mer relevant med innføringen av E10-bensin. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre appen og tilby mest mulig relevant informasjon til brukerne våre.

Nå ut til et større publikum

I denne nye æraen med vårt samarbeid med Motor.no, kan vi nå ut til et enda større publikum av bileiere og bilentusiaster. Dette gir oss en unik mulighet til å utvide vårt samfunn og tilby enda mer nøyaktige og oppdaterte data til alle som er interessert i drivstoffpriser.

Vårt løfte om nøyaktighet

Vår misjon har alltid vært å gi drivstoffbrukerne mest mulig nøyaktig informasjon, og vi har utviklet systemer for å minimere feilrapportering. Vi har bygget inn sikkerhetsfunksjoner som fanger opp mulige feilprisinger, og gjør det enkelt å rapportere falske priser.

Møter fremtiden med åpne armer

Vi er glade for å kunne kunngjøre at vi er i ferd med å lansere en fullstendig oversikt over ladestasjoner og priser for elbiler, et steg mot vår visjon om å være en omfattende kilde til drivstoff- og ladepriser i Norge og resten av Skandinavia. Vi anerkjenner at fremtiden er elektrisk, men vi forstår også at det fortsatt er millioner av kjøretøy på veien som bruker tradisjonelle drivstoff.

Vårt samarbeid med Motor.no markerer et nytt kapittel i vår reise, og vi ser frem til å fortsette å forbedre og utvikle våre tjenester for å hjelpe norske bileiere med å spare tid og penger på drivstoff.


last_ned_banner_enkel.png