Godt nyttår!

Fra Team DrivstoffAppen, til alle dere – riktig godt nytt år! For et år det har vært! Høyt tempo. Lojale brukere. Nye Idéer. Og mye hardt arbeid og moro.

30-12-2021

Fra Team DrivstoffAppen, til alle dere – riktig godt nytt år!

For et år det har vært! Høyt tempo. Lojale brukere. Nye Idéer. Og mye hardt arbeid og moro.

I løpet av 2021 har DrivstoffAppen vokst ekstremt mye og fått mange nye flotte brukere!

Vi ser frem til at veksten bare øker inn i 2022 og at resten av Norden er klare for oss.

2022 står for døren og vi gleder oss til å ta fatt på det nye året og vise dere alt det spennende vi har jobbet med i 2021 som snart er klart for lansering til dere.

Funfacts om 2021 er at vi har blitt over 300 000 som har lastet ned appen, har oppdatert over 2 millioner priser sammen og har oppnådd en rating på 4,4 stjerner i AppStore!

Noe av det som står for tur tidlig i 2022 er at vi kommer med et helt nytt og forbedret grensesnitt for appen, oppdatering av drivstoffkortene, priser direkte i kartvisning på hver stasjon og mye annet gøy!

Videre i 2022 vil vi fortsette å utvikle DrivstoffAppen, det vil blant annet komme en prispredikasjons funksjon i appen, en side hvor du kan samle alle fyllinger du har gjort og få oversikt over drivstoffkostnadene dine, appen vil bli lansert i hele Norden og flere spennende funksjoner som vil gjøre drivstoff hverdagen din litt bedre!

Vi er veldig glade og takknemlige for at vi allerede har alle dere med på laget og ser frem til å starte et spennende år med dere på ferden mot å presse prisene ned og spare penger på en vare som er lik uavhengig av pris.

🎉GODT NYTT ÅR🎉