fbpx

Deprecated: Elementor\Scheme_Typography er foreldet siden versjon 2.8.0! Bruk Elementor\Core\Schemes\Typography isteden. in /home/1/d/drivstoffappen/www/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Color er foreldet siden versjon 2.8.0! Bruk Elementor\Core\Schemes\Color isteden. in /home/1/d/drivstoffappen/www/wp-includes/functions.php on line 5401

⭐ DrivstoffAppen’s fordelsprogram

Vi i DrivstoffAppen har nå laget en ny løsning som vi håper motiverer flest mulig til å legge inn riktige priser i sitt nærmiljø. 

Hver gang du oppdaterer en pris eller bekrefter en riktig pris vil du få penger av oss.
Til å begynne med vil det være ca. 0,10 kr per pris du oppdater, men ettersom vi blir flere og mange benytter seg av våre Premium-funksjoner vil vi kunne gi tilbake MYE mer!

Ikke bare kan du enkelt velge der det er billigst å fylle, men du har også muligheten til å spare enda mer vedå bekrefte eller oppdatere priser på vei til stasjonen.

P.S! Før du kan begynne å spare penger i DrivstoffAppen er du nødt til å aktivere det!
For å aktivere funksjonene trenger du bare å navigere deg inn på »Profil» i appen for så åpne fanen «Betalinger».

Vi setter også ekstremt stor pris på tilbakemeldinger fra dere, så hvis det er noe vi kan gjøre bedre ikke nøl med å ta kontakt på mail eller i chatten direkte fra appen.

 

⭐

– Team DrivstoffAppen

Penger | Bensinstasjon | Bensinpriser | Sjekk diesel og Bensinpriser