fbpx

Vi trenger din hjelp! 
Vi i DrivstoffAppen ser stadig etter nye løsninger som kan øke motivasjonen til å legge inn og bekrefte prisene i appen.

En av ideene er å implementere en løsning som flere andre aktører bruker som f.eks Trumf, Norwegian, SAS og andre aktører bruker.

Det går ut på å gi fordeler for at du har litt ekstra lyst til å bruke oss og bidra til DrivstoffAppen-samfunnet, derfor ønsker vi å gi deg betalt for hver pris du legger inn, eller bekrefter i appen!

Siden vi fortsatt er i en utviklings fase vil ikke summene bli så høye som vi ønsker men etterhvert som tiden går og vi blir flere brukere samt. flere som ønsker å abonnerer på DrivstoffAppen sine premium funksjoner vil vi da ha muligheten til å gi enda mer tilbake til dere som ønsker å bidra med å holde prisene oppdatert! 

Dette er hva vi ser for oss:
I løpet av de siste 6 mnd så ser vi at gjennomsnitts brukeren vil kunne tjene opp i mot 2000kr i året ved å være aktiv og legge inn priser på en nesten daglig basis.
Det er mange aktive brukere som ville kunne tjene mye mer enn dette!

Hvis dette viser seg å være noe dere ønsker at vi skal gå videre med vil de ukentlige/daglige konkurransene for det meste utløpe.

Vi ønsker derfor deres tilbakemeldinger på om dette kunne vært enn bedre løsning en det vi har per dags dato – så hjelp oss og stem under på hva DU mener er den beste løsningen av disse, eller kanskje du vet om en bedre løsning for å belønne dere som er aktive brukere?

Penger | Bensinstasjon | Bensinpriser | Sjekk diesel og Bensinpriser